Sourcing – inkopen in China

U wilt inkopen in China, maar er zijn allerlei redenen om dat voorlopig nog maar even niet te doen?

Misschien moeten we dan eens praten. Want de kans is groot dat u nu winst laat liggen, door niet in China in te kopen. Met ons kunt u op zeer korte termijn profiteren van de voordelen die China (en Azië) u te bieden hebben:

  • Lagere prijzen door lager arbeidskosten
  • Zeetransportkosten zijn al maandenlang historisch laag
  • Dezelfde of betere kwaliteit

 

Wat kunnen wij voor u betekenen:

De bottomline: we kunnen uw producten leveren tegen een betere prijs. Zeker als het gaat om eigen producten, waarvoor uzelf mallen, stempels of andere gereedschappen voor moet laten maken. Een besparing van 25-30% is niet onrealistisch. Voor gereedschappen is het verschil groter – zonder enig kwaliteitsverschil. Wij werken o.a. met de producent die ook mallen maakt voor Lamborghini en Bugatti.

 

Waarom zou u niet de knoop doorhakken en het zelf doen, in plaats van met Global Linq te gaan werken?

Global Linq heeft intussen 30 jaar ervaring met inkopen in China, waarvan nu 16 jaar vanuit China zelf. We hebben een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, plus een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers en logistieke partners. Wij spreken niet alleen uw taal (Nederlands, technisch, bedrijfsmatig) maar ook die van de toeleveranciers en service-verleners. We hebben verstand van kwaliteitsbeheersing en kunnen dat overbrengen op de leveranciers.

Wij leveren o.a. geconfectioneerde producten voor het Nederlandse leger, de Europese auto-industrie en aan internationale groothandels.